Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hooligans maken vroegtijdig einde aan Tweede Divisie

Hooligans maken vroegtijdig einde aan Tweede Divisie

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juni 2015 – De initiatiefnemers van de zogeheten Tweede Divisie hebben de strekker uit hun project getrokken. Dit is besloten vanwege de dreiging van ongeregeldheden bij de wedstrijden van komende woensdag in Wageningen, waarop de burgemeester de vergunning introk.

Het was de bedoeling dat op de Wageningse Berg vier voormalige clubs uit het betaald voetbal - FC Wageningen, SVV, SV Veendam en HFC Haarlem - in actie gingen komen. In aanloop naar de speelronde kwam er informatie binnen dat hooligans uit het hele land naar het evenement wilden komen om te rellen. Vorige week was het in Haarlem bij de eerste ronde van het vriendschappelijke toernooi ook al tot schermutselingen gekomen.

Het stadion in Wageningen was speciaal voor de duels opgeknapt door vrijwilligers. Naast de wedstrijden van woensdag zijn ook de geplande speelronden van de Tweede Divisie in Schiedam en Veendam afgeblazen.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd