Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Oud-keeper Heerenveen tekent bij actief Zulte Waregem

Oud-keeper Heerenveen tekent bij actief Zulte Waregem

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 juni 2015 – Kenny Steppe, een oude bekende van sc Heerenveen, heeft een nieuwe club gevonden in België. De doelman verruilt Waasland-Beveren voor Zulte Waregem, waar hij voor drie jaar getekend heeft.

"Ik ben heel tevreden met deze nieuwe uitdaging", zegt Steppe over zijn transfer. "Ik wil er mijn steentje toe bijdragen om Essevee weer hoger te loodsen. Ondanks een minder seizoen hebben ze de afgelopen jaren goed gepresteerd. Met de bouw van een nieuw oefencomplex en een vernieuwd Regenboogstadion blijft SV Zulte Waregem stappen vooruit zetten. Ik ben trots om vanaf deel uit te maken van die ambitie."

Steppe stond tussen 2008 en 2013 onder contract bij sc Heerenveen. Zijn dienstverband in Friesland verliep ongelukkig, hij speelde in totaal slechts veertien wedstrijden. "Een paar keer kreeg ik mijn kans, maar dat duurde nooit lang. Door de ondermaatse prestaties van de ploeg was het ook nooit een pretje om in doel te staan. Het was vaak een ondankbare taak", zei hij eind 2012 over zijn periode in het Abe Lenstra Stadion.

Overigens is Steppe zeker niet de enige aanwinst van Zulte Waregem voor het nieuwe seizoen. Het strikte ook Marvin Baudry, Cédric D'Ulivo, Abdou Diallo en Steve de Ridder (ex-FC Utrecht en De Graafschap).

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd