Dijkhuizen: "We hopen één van de beste teams te formeren"

6 juni 2015, 14:03

Het voetbalseizoen zit er nog maar net op voor Marinus Dijkhuizen, maar de coach kijkt al reikhalzend uit naar de nieuwe voetbaljaargang. De oefenmeester wil dan met zijn nieuwe club Brentford een goed figuur te slaan in de Championship. "We hopen een van de beste teams uit de Championship te formeren waarmee ik kan aanvallen", zegt de coach.

"Mijn visie is om voetbal van achteruit te spelen", zegt de 43-jarige oefenmeester tegen FOX Sports. "Ik heb Brentford zien spelen en dat zag er zeer goed uit", zegt Dijkhuizen, die overeenkomsten ziet met Excelsior. "Dit is een club die lijkt op Excelsior. Een familieclub, maar dan veel groter. Ik was erg gelukkig bij Excelsior, eigenlijk dacht ik nooit aan verhuizen naar een ander land. Ik heb twee dochters en mijn vrouw wil niet vanaf het begin meeverhuizen."

Promovendus Brentford werd afgelopen vijfde in de Championship. Komend seizoen hoopt Dijkhuizen het nog beter te doen, maar druk voelt hij niet. "Ik zie het niet als druk. Het is een goede basis om op voort te borduren. Brentford speelde goed voetbal en eindigde als vijfde, dat is beter dan bij een club beginnen die als tiende eindigde en geen goed voetbal speelde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen