Luis Enrique: "Juventus heeft vergelijkbare speelstijl"

Ger
5 juni 2015, 20:45

Trainer Luis Enrique verwacht dat FC Barcelona zaterdag het initiatief zal nemen in de finale van het toernooi om de Champions League. De prestigieuze wedstrijd tegen Juventus zal volgens de Spaanse oud-international een heuse voetbalshow worden.

"Ik denk dat we meer balbezit zullen hebben. We hopen veel op hun helft te spelen, al zullen we wel een hoog niveau moeten bereiken. Het gaat een lastige wedstrijd worden. Ze hebben een zeer vergelijkbare speelstijl. Juventus wil ook de bal hebben. Ze zijn bovendien zeer sterk in defensief opzicht", zegt Luis Enrique tijdens een persconferentie in Berlijn. "We hebben dit toernooi veel doelpunten gemaakt, maar we weten dat het spelen van een finale een compleet ander verhaal is."

De oefenmeester rekent erop dat het publiek een memorabele eindstrijd te zien krijgt. "Het gaat een van de beste wedstrijden worden om te aanschouwen. Het is de kampioen van Spanje tegen die van Italië. Het zal een voetbalspektakel worden, hopelijk met Barcelona als winnaar. We beschikken over een unieke generatie spelers."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen