Allegri: "Barça heeft ook minpunten en zwakheden"

Ger
5 juni 2015, 19:39

Trainer Massimiliano Allegri beseft dat Juventus als underdog zal beginnen aan de finale van de Champions League tegen FC Barcelona. Voor de kampioen van de Serie A is het al een hele prestatie dat de eindstrijd in Berlijn is bereikt.

"Het doel was aanvankelijk om de kwartfinales te bereiken. Maar nu we in de finale staan, willen we die ook winnen", aldus Allegri tijdens de persconferentie in de Duitse hoofdstad. "Het zal een hele klus worden om Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez af te stoppen, maar in defensief opzicht steekt onze ploeg goed in elkaar. We zijn fysiek en mentaal fit. Aan de andere kant zullen we ook moeten scoren, want er zal sowieso een winnaar moeten komen. Er komt geen return, we krijgen geen tweede kans."

"Wat de uitkomst van de finale ook zal zijn, we kunnen terugkijken op een buitengewoon geslaagd seizoen", zegt Allegri. "Los van de landstitel en de Coppa Italia ben ik ook zeer tevreden over de ontwikkeling van mijn team. Tegen Barcelona krijgen we te maken met een ploeg met fantastische spelers en een goed collectief, maar die net als elke andere ploeg ook zijn minpunten en zijn zwakheden heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen