FC Emmen haalt Danso: "Hij kan levensgevaarlijk zijn"

5 juni 2015, 13:24

Erixon Danso keert komend seizoen terug in de Jupiler League. De 26-jarige aanvaller heeft een contract voor één seizoen, met optie voor nog een jaar, getekend bij FC Emmen. Hij speelde eerder voor onder meer FC Utrecht en FC Dordrecht en promoveerde in 2014 met de Zuid-Hollanders naar de Eredivisie.

Het afgelopen seizoen, op het hoogste niveau, kon Danso niet imponeren. Hij kwam tot een handvol optredens en liet zijn contract in januari ontbinden. In Emmen hoopt dat weer zijn oude niveau te kunnen halen. "De afgelopen periode heb ik enkele gesprekken gevoerd met de club. Tijdens die gesprekken werd een ambitie uitgesproken waar ik enthousiast van ben geworden. Ik hoop dat ik mijn kwaliteiten als voetballer voor FC Emmen kan inzetten zodat de club hun ambities kunnen verwezenlijken", laat hij weten op de site van zijn club.

Directeur Wim Beekman vult aan: "Erixon is een speler die als aanvaller vanaf de flanken levensgevaarlijk kan zijn. Op die wijze hebben wij hem in het seizoen 2013/2014 in actie gezien bij FC Dordrecht. Hij heeft met zijn 13 goals in dat seizoen een belangrijke bijdrage geleverd aan de promotie van Dordrecht in de Jupiler League. Wij voegen hem graag toe aan onze selectie waar hij door ons wordt aangemoedigd om hetzelfde te doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen