Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zulte Waregem haalt oud-Utrechter De Ridder

Zulte Waregem haalt oud-Utrechter De Ridder

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 juni 2015 – Na één jaar afwezigheid keert Steve de Ridder terug naar de Benelux. Ditmaal gaat hij niet aan de slag in Nederland, maar in België. De aanvaller heeft getekend bij Zulte Waregem, dat hem voor één jaar huurt van FC Kopenhagen. Essevee heeft een optie tot koop in het huurcontract laten opnemen.

In het seizoen 2013/2014 speelde De Ridder voor FC Utrecht, waar hij een uitstekende indruk maakte. Het leverde hem een transfer naar FC Kopenhagen op, maar in Denemarken kwam de Belg niet uit de verf.

Dat hij nu aan de slag kan bij Zulte Waregem, doet de oud-speler van onder meer De Graafschap en Southampton goed. "SV Zulte Waregem toonde enkele jaren geleden al heel concrete interesse. Dat heeft me gecharmeerd, maar de overgang is toen niet doorgegaan. Nu heeft de club opnieuw heel kort op de bal gespeeld. Ik ben ze al die jaren blijven volgen en Zulte Waregem heeft toch een mooi parcours afgelegd. Ik had onmiddellijk een heel goed gevoel bij de besprekingen en voelde direct veel vertrouwen. Ik sta te popelen om er opnieuw in te vliegen op de Belgische velden", laat de 28-jarige aanvaller weten op de site van zijn club.

Tussen 2008 en 2011 speelde De Ridder voor De Graafschap, dat hem overnam van AA Gent.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd