Messi lovend over Neymar en Suarez: "Ik heb geluk"

4 juni 2015, 21:34

FC Barcelona heeft dit seizoen zonder twijfel de beste voorhoede ter wereld. Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar laten de voetballiefhebbers wekelijks smullen met hun acties, spelplezier en treffers. In totaal maakten de drie sterren dit seizoen al 120 (!) doelpunten. De Catalanen zijn, mede door het gouden trio in de frontlinie, de grote favoriet voor de Champions League-finale van komende zaterdag tegen Juventus.

Messi is in aanloop naar de CL-eindstrijd in het Olympiastadion in Berlijn lyrisch over de samenwerking met Neymar en Suarez. "Ik heb geluk dat ik samen met zulke aanvallers mag spelen", aldus Messi tegen Squawka. "Ik had een geweldige klik met Ronaldinho, Samuel Eto'o, Thierry Henry, Pedro, David Villa en Alexis Sánchez, maar ik moet toch zeggen dat het moeilijk is om boven Neymar en Suarez uit te stijgen. Het zijn topspelers."

"We zijn nog maar één seizoen met zijn drieën, waardoor we de samenwerking nog kunnen verbeteren ook", denkt Messi. "Neymar kan met zijn kwaliteiten, controle en fitheid de beste ter wereld worden en hetzelfde geldt voor Luis, die beweeglijk en instinctief is, maar ook heel veel inzicht heeft. Alle drie hebben we onze eigen kenmerken en dat maakt het een succes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen