Oost blijft bij Almere City, Waalkens en Metalsj komen

4 juni 2015, 16:48

Almere City FC heeft donderdag twee aanwinsten voor het nieuwe seizoen gepresenteerd en ook het contract van een speler verlengd. Jasper Waalkens en Abdel Metalsi komen de gelederen van de Jupiler Leauge-club komende zomer versterken, terwijl Jason Oost zijn verbintenis in Almere verlengd heeft.

De 32-jarige Oost is één jaar langer in het shirt van Almere City te bewonderen. Hij was het afgelopen seizoen de aanvoerder van de periodewinnaar, die in de play-offs om promotie werd uitgeschakeld door De Graafschap. "Ik heb het hier namelijk uitstekend naar mijn zin en kijk ernaar uit om ook in het nieuwe seizoen mijn steentje bij te dragen", aldus Oost op de clubwebsite.

Almere City neemt Waalkens over van NEC. De 26-jarige middenvelder, die de jeugdopleiding van PSV doorliep, tekent voor twee seizoenen. Hij speelde in het verleden ook voor Willem II, Helmond Sport, FC Eindhoven en Fortuna Sittard. Naast hem tekent ook Metalsj een tweejarige verbintenis in Almere. De 21-jarige verdediger wordt overgenomen van Jong Vitesse en speelt het liefst links centraal in de defensie.

Tim Receveur en Lars Nieuwpoort verlengden onlangs al hun contract bij Almere City.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen