Van Basten geeft Juventus goede kans in finale

Ger
4 juni 2015, 13:21

FC Barcelona begint zaterdag als favoriet aan de finale van de Champions League. Marco van Basten, tweevoudig winnaar van het belangrijkste Europese bekertoernooi, denkt echter dat Juventus een goede kans maakt om met de titel aan de haal te gaan.

Volgens Van Basten, als ambassadeur van Champions League-sponsor Nissan bij de eindstrijd betrokken, is het afstoppen van Lionel Messi de grootste uitdaging voor de Italiaanse topclub. "Messi is zeker een van de grootste spelers aller tijden. Hij speelt in een erg goed team en FC Barcelona is de afgelopen tien jaar telkens al het te kloppen team geweest. Messi is de kers op de taart voor dit team. Het is een genieten om te zien hoe hij speelt en hij maakt altijd het verschil." De Nederlandse oud-topspits acht de Oude Dame niettemin tot een stunt in staat. "Juventus bewees al in de halve finale tegen Real Madrid dat ze grote teams kunnen verslaan."

Van Basten houdt er rekening mee dat de finale in Berlijn een lange zit gaat worden. "Als ik het dan toch moet zeggen, ik ga voor een 2-2 na extra tijd. En daarna denk ik, en dat zeg ik niet omdat ik half Italiaan ben, dat Juventus wint met penalty's."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen