FC Utrecht
1 – 0
Vitesse
SC Heerenveen
3 – 2
AZ

Voormalig eredivisiespits nieuwe trainer van Lokeren

Voormalig eredivisiespits nieuwe trainer van Lokeren

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juni 2015 – Bob Peeters is de nieuwe coach van SC Lokeren. De 41-jarige oud-spits van onder meer Vitesse en Roda JC Kerkrade heeft woensdag een contract voor twee jaar getekend in het Daknamstadion, waar hij de opvolger wordt van de naar Racing Genk vertrokken Peter Maes.

"Lokeren betekent iets in het Belgische voetbal", aldus Peeters op de website van zijn nieuwe club. "De voorzitter hamert niet alleen op resultaten, maar vooral ook op goed voetbal. Dat is een project waarin ik me honderd procent in kan vinden. Ik ben erg gemotiveerd: dit project moet slagen!" Voorzitter Roger Lambrecht vult aan: "We hebben afgesproken dat we het eerste jaar een plaats in de linkerkolom ambiëren, het liefst zelfs Play Off I."

Peeters was eerder coach van Cercle Brugge, AA Gent, Waasland-Beveren en Charlton Athletic. Bij laatstgenoemde club, actief in de Engelse tweede klasse, vertrok hij begin dit jaar.

Reacties

gerelateerd