FC Oss haalt AZ'er en raakt doelman kwijt aan PSV

1 juni 2015, 19:49

Bij FC Oss is er vandaag (maandag) een ingaande en een uitgaande transfer te vermelden. De Brabantse Jupiler League-club heeft zich verzekerd van de komst van Raies Roshanali (19), die bij AZ mocht vertrekken en een contract voor twee seizoenen tekent. Daartegenover staat de exit van doelman Luuk Koopmans, die een akkoord bereikt heeft met PSV.

Coach Reinier Robbemond is blij met de komst van Roshanali, met wie hij succesvol samenwerkte bij Jong AZ. "Raies is een talentvolle middenvelder die zich bij AZ goed heeft ontwikkeld. Hij trainde tijdens het afgelopen seizoen al regelmatig met het eerste elftal mee. Hij is een balvaste, dynamische middenvelder, die sterk is in de passing. Daarnaast beschikt hij over een goede steekpass en heeft hij een uitstekend schot", zegt Robbemond over de jonge middenvelder.

De 21-jarige Koopmans staat voor een overstap naar PSV, waar hij een driejarig contract met een optie voor nog een jaar tekent. "Ik ben hartstikke blij", reageert de sluitpost tegenover Voetbal International. "Dit is voor mij een geweldige stap. Ik ga alle dagen trainen met het eerste elftal en ga mijn wedstrijden spelen in Jong PSV. Dit is voor mij een grote stap vooruit", aldus Koopmans. In een eerder stadium had PSV al overstemming bereikt met Oss, dat de transfer van de goalie officieel bevestigd heeft.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen