Haemhouts licht optie en is volgend jaar ook Willem II'er

1 juni 2015, 17:17

Robbie Haemhouts is volgend seizoen ook in het shirt van Willem II te bewonderen. De 31-jarige middenvelder heeft gebruik gemaakt van een optie in zijn contract, waardoor hij één seizoen langer verbonden is aan de Tricolores. Hij gaat zijn vijfde seizoen in het Koning Willem II Stadion in.

Haemhouts mocht na het spelen van twintig wedstrijden of meer zelf bepalen of hij nog een seizoen bij Willem II zou blijven. Deze clausule liep op 1 juni af en deze heeft de routinier dus gelicht. Het is overigens niet uitgesloten dat het contract van de middenvelder nog opgewaardeerd en verlengd zal worden. Gebeurt dit niet, dan is hij volgend jaar zomer transfervrij.

In de zomer van 2011 werd Haemhouts overgenomen van Helmond Sport. Sindsdien kwam de ervaren speler tot 126 optredens voor de Tilburgers, waarin hij veertien maal scoorde. De Belg speelde in het verleden ook nog voor NAC Breda, FC Den Bosch, FC Emmen en FC Omniworld (nu Almere City FC).

"Wij zijn blij dat Robbie ervoor gekozen heeft om nog een jaar langer voor Willem II te spelen. Met zijn ervaring op en naast het veld is hij belangrijk voor de ploeg", aldus Carlos Aalbers, de technisch manager van Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen