SC Cambuur haalt Overgoor op bij Go Ahead Eagles

1 juni 2015, 17:09

SC Cambuur heeft haar derde versterking voor het komende seizoen gevonden. De Leeuwardse club maakt via de officiële clubkanalen wereldkundig dat Sjoerd Overgoor overkomt van Go Ahead Eagles. De 26-jarige middenvelder heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan de Friese club.

De controlerende middenvelder staat zodoende na meerdere seizoenen Go Ahead Eagles voor een nieuwe uitdaging. Voor zijn periode in Deventer speelde Overgoor bij De Graafschap, waar hij in 2009 zijn debuut in het betaalde voetbal vierde. Afgelopen jaargang degradeerde hij met de Eagles naar de Jupiler League.

Technisch directeur Henry van der Vegt van Cambuur is zeer verheugd met de komst van de linksbenige middenvelder. "Overgoor is een speler die we al langere tijd volgen en die met zijn voetballende kwaliteiten goed bij ons zal passen. Daarnaast is hij ook een echte teamspeler met de juiste wedstrijdinstelling. Het is kortom een goede zaak dat hij ons komt versterken."

Overgoor is, na Jergé Hoefdraad (Almere City FC) en Kai Heerings (FC Utrecht), de derde zomeraanwinst van Cambuur. Over de transfervoorwaarden worden door beide clubs geen uitspraken gedaan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen