De Koning vreest leegte na laatste duel met FC Volendam

De Koning vreest leegte na laatste duel met FC Volendam

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 mei 2015 – FC Volendam zag zondag haar eredivisiedroom uiteenspatten, aangezien er in de finale van de play-offs om promotie/degradatie met 0-1 verloren werd van De Graafschap. Het was de laatste wedstrijd van Hans de Koning als coach van de ploeg uit het vissersdorp. Hij hoopt in de zomer een nieuwe club te vinden, maar is niet echt optimistisch.

"Ik denk dat de vakantie verlengd wordt", somberde De Koning na afloop van de nederlaag tegen De Graafschap bij FOX Sports. "Er is nog nergens contact geweest", gaf de trainer aan. Hij leverde de afgelopen jaren prima prestaties in de Jupiler League, maar concrete interesse van clubs bleef vooralsnog uit. "Ik denk niet dat ik op 1 juli ergens zit. Dat zal wel een leegte worden", vreest De Koning.

De vertrekkende trainer wordt genoemd bij Excelsior, waar Marinus Dijkhuizen op het punt staat om afscheid te nemen. "Dat is een mooie club. Ze zijn ontiegelijk goed bezig en ik kom uit die contreien. Het zou mooi zijn en ik zou vereerd zijn. Dat is niet om te slijmen hoor, ik ken mijn beperkingen. Ze zullen me niet bij Ajax of Feyenoord vragen", knipoogt De Koning.

Reacties

gerelateerd