Jong Oranje met vijfklapper langs Qatar in Toulon

Jong Oranje met vijfklapper langs Qatar in Toulon

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 mei 2015 – Jong Oranje heeft haar derde wedstrijd op het 'Festival International Espoirs de Toulon', een vriendschappelijk toernooi, in een overwinning omgezet. Er werd met volle overtuiging gewonnen van de generatiegenoten van Qatar. Het werd 5-1 voor de Nederlandse talenten.

Tijdens de rust stond er een 1-0 stand op de borden, door een miracleuze treffer van FC Groningen-back Hans Hateboer. In het tweede bedrijf breidden Elvio van Overbeek, Mohamed Rayhi (beiden PSV) en Vincent Janssen (Almere City FC, tweemaal) de score uit naar 5-0. Qatar maakte nog wel een eretreffer. Het was niet dat Jong Oranje zo goed speelde, er was eerder sprake van een gebrek aan tegenstand.

Jong Oranje won in Toulon ook al van Costa Rica, maar tegen de Verenigde Staten werd wel verloren. Komende donderdag staat de laatste groepswedstrijd op het menu. Gastheer Frankrijk is dan de tegenstander. De groepswinnaar speelt de finale van het toernooi, de nummer twee strijdt om plek drie.

Reacties

gerelateerd