Heerenveen-topscorer Uth akkoord met Hoffenheim

31 mei 2015, 19:47

Mark Uth staat voor een vertrek naar de Bundesliga. De clubtopscorer van sc Heerenveen heeft direct na de wedstrijd tegen Vitesse in de play-offs om Europees voetbal bevestigd dat hij een persoonlijk akkoord heeft bereikt met 1899 Hoffenheim. Alleen zijn Friese werkgever moet er nu nog uitkomen met de Duitse club.

"Ik heb nog niks getekend, maar ik wil graag naar Hoffenheim. Ik ben er al uit met de club, dus nu moeten ze alleen nog een overeenkomst bereiken met Heerenveen", zei Uth tegen FOX Sports. "Dan moet ik nog medisch gekeurd worden en daarna gaan we het zien", aldus Uth, die zijn laatste wedstrijd voor Heerenveen dus al gespeeld lijkt te hebben. "Dat denk ik wel, ja. Ik wil iedereen bedanken."

Uth was overigens niet gediend van de Vitesse-spelers. "Zij hebben verdiend gewonnen, maar ik vind het dramatisch hoe zijn met fair play omgingen. Ze schoten de bal niet uit toen er iemand op de grond lag. Dat vind ik triest van Vitesse, daar kan ik slecht tegen", aldus Uth, die zelf hard geraakt werd door Zakaria Labyad. "Dat kan gebeuren, maar dan moet je die bal uit schieten. Guram Kashia zei 'I don't care', nou bedankt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen