Rangers niet terug op hoogste niveau: Motherwell blijft erin

31 mei 2015, 18:09   Bijgewerkt: 31 mei 2015, 20:03

Een terugkeer van Rangers FC op het hoogste niveau van Schotland is vooralsnog uitgebleven. De roemruchte club, die de afgelopen jaren teruggekrabbeld is na een faillissement, is er niet in geslaagd om een rentree in de Premiership te bewerkstelligen. In de play-offs was Motherwell over twee wedstrijden te sterk.

Rangers is in twee ontmoetingen op waarde geklopt door Motherwell. Omdat de eerste wedstrijd al in 1-3 was geëindigd, moest de ploeg uit Glasgow hopen op een wonder. Deze kwam er niet, omdat Motherwell het tweede duel ook won. Het werd 3-0, door Marvin Johnson, Lionel Ainsworth en John Sutton (strafschop).

Zodoende keert Rangers nog niet terug in de Premiership. Op 14 juni 2012 moest het wegens een faillissement afscheid nemen van dit decor. Na een doorstart moest de club drie divisies lager beginnen. Rangers wist twee keer op rij te promoveren, maar een derde keer lukte dus niet. We moeten dus minimaal nog een jaar extra wachten op een terugkeer van Rangers in de Premiership, waar Celtic door het wegvallen van haar aartsrivaal al meerdere seizoenen de dienst uitmaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen