Promes sleept met goals punt uit het vuur voor Spartak

30 mei 2015, 15:46

Quincy Promes heeft een hoofdrol vertolkt in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen van Dinamo Moskou. De aanvaller was met twee treffers van grote waarde voor de ploeg uit Russische hoofdstad. Door de goals van Promes hield Spartak een punt over aan het duel met Amkar Perm: 3-3.

De bezoekers gingen de rust in met een 0-2 voorsprong, door goals van Prudnikov en Peev. In de 64ste minuut scoorde Promes de aansluitingstreffer, waarna teamgenoot Vyacheslav Krotov kort daarna de stand in balans bracht. Amkar Perm kwam daarna weer op voorsprong, maar door een doelpunt in de laatste minuut zorgde Promes voor een puntendeling. Bij Spartak kwam oud-Ajacied Aras Özbiliz in de tweede helft als invaller in het veld.

Door de twee goals op de slotdag van de competitie heeft Promes dit seizoen dertien competitiedoelpunten gemaakt. Alleen Hulk van Zenit St. Petersburg scoorde er meer, de Braziliaan scoorde vijftien keer. Promes kan zich nu focussen op de duels van Oranje met de Verenigde Staten en Letland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen