Bacuna kan bekertrilogie voltooien bij FA Cup-winst Aston Villa

30 mei 2015, 12:13

Als Leandro Bacuna vanavond (zaterdag) met Aston Villa in de finale van de FA Cup Arsenal verslaat, is dat bijzonder nieuws voor de familie Bacuna. De beide broers van de oud-speler van FC Groningen wonnen dit seizoen namelijk ook al de beker. "Ik voel daardoor echter totaal geen druk", zegt de speler van Aston Villa.

Broer Johnsen (29) won de districtsbeker met de amateurs van Harkemase Boys, terwijl de zeventienjarige Juninho met FC Groningen beslag legde op de KNVB Beker. Als Leandro vanavond met Aston Villa van Arsenal wint, hebben alle broers dit seizoen dus een beker gewonnen. "Mooi dat ze daar in Engeland ook weer achterkomen. Ik heb ze verteld dat ik daardoor totaal geen druk voel", zegt Leandro Bacuna in De Telegraaf.

Aston Villa gaat op Wembley op jacht naar de eerste FA Cup sinds 1957. "Ik moest gisteren nog wat spulletjes kopen in de stad. Iedereen spreekt je dan aan of wenst je succes. Als we winnen, kan ik overal korting op krijgen is me beloofd", lacht Bacuna. "Het is voor die mensen 58 jaar geleden dat deze prijs door de club gewonnen is en iets om de slechte jaren in één klap mee achter de rug te laten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen