NAC denkt niet aan feest: "Momenteel niet mee bezig"

29 mei 2015, 14:15

Heel Breda en omstreken maakt zich op voor een feestje, want het lijkt erop dat NAC zich gaat handhaven in de Eredivisie. De heenwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade werd donderdag met 0-1 gewonnen, waardoor de ploeg van coach Robert Maaskant zondag in eigen huis aan een gelijkspel genoeg heeft.

Een supportersvereniging van NAC Breda opperde eerder deze week al om zondag om 17.30 uur een feest te organiseren op de Grote Markt als de club in de Eredivisie blijft. Vanuit de club is nu een officieel statement gekomen, waarin gesteld wordt dat niemand bij NAC Breda met een eventueel feest bezig is.

"NAC is momenteel niet bezig met wat voor feest dan ook. Wij hebben zondag eerst een van de belangrijkste voetbalwedstrijden van de recente geschiedenis goed te doorstaan. Mocht blijken dat er na afloop aanleiding is om dit gezamenlijk te vieren, dan zal NAC in en rond het stadion faciliteren dat er op gepaste wijze afscheid genomen kan worden van deze selectie. Alles wat er vanuit daar gebeurt, laten we over aan de spontaniteit", staat volgens het regionale BN De Stem te lezen in de verklaring, uitgegeven door de clubleiding.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen