Heerenveen-talent in de fout: "Dom, mag niet gebeuren"

29 mei 2015, 08:20

Jerry St. Juste speelde een ongelukkige hoofdrol in de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Vitesse. Het Friese talent verspeelde halverwege de eerste helft de bal, waarna de Arnhemmers de score konden openen. De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion eindigde uiteindelijk in 2-2.

Op de website van sc Heerenveen zoekt St. Juste geen excuses voor zijn fout. "Dom, dat mag niet gebeuren, op geen enkel niveau en zeker niet in de Eredivisie", toont hij zich zelfkritisch. St. Juste werd in de problemen gebracht toen hij de bal aangespeeld kreeg van Stefano Marzo. "Vitesse stond hoog, ze stonden ineens voor mijn neus." De jonge verdediger wilde de bal terugspelen op zijn keeper, maar dat mislukte. "Ik had hem gewoon weg moeten schieten", beseft hij.

Door het 2-2 gelijkspel is sc Heerenveen nog in de race om een Europa League-ticket, al is de opdracht niet eenvoudig. In Arnhem moet er gewonnen worden. "We moeten gretig zijn, willen winnen en geconcentreerd spelen", blikt St. Juste vooruit. "En vooral geen domme dingen doen", glimlacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen