Pröpper gematigd tevreden: "1-2 was mooier geweest"

29 mei 2015, 08:04

Met een fraai doelpunt leek Davy Pröpper zijn club Vitesse de winst te bezorgen in de heenwedstrijd tegen sc Heerenveen. De middenvelder schoot na een prima individuele actie de 1-2 binnen, een stand die gezien het veldoverwicht van de Arnhemmers verdiend was. Even later was het echter toch weer gelijk, Mark Uth maakte 2-2. Dat is jammer, laat Pröpper weten in een reactie bij Omroep Gelderland.

"Op zich was het een goede wedstrijd, maar we hadden hier misschien wel moeten winnen", zegt hij over de wedstrijd in Friesland. "Het is jammer dat we dit niet vasthouden, 1-2 was nog mooier geweest en misschien ook wel verdiend. We hebben wel twee keer gescoord, dus dat is een goede uitgangspositie."

Door het 2-2 gelijkspel zou in de return een 0-0 voldoende zijn voor Vitesse om een Europa League-ticket te pakken. Toch gaat Vitesse zeker niet achterover leunen, benadrukt de kandidaat-international. "Dat hebben we het hele seizoen nog niet gedaan. Wij zijn thuis heel sterk en dat gaan we laten zien. Ik vind wel dat wij het ticket verdienen. Of wij het meer verdienen dan sc Heerenveen? Dat maakt me niet zoveel uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen