Rangers FC slikt nederlaag in eerste duel play-offs

Ger
28 mei 2015, 23:25   Bijgewerkt: 29 mei 2015, 00:03

Rangers FC lijkt naast een derde opeenvolgende promotie te grijpen. In de eerste wedstrijd van de play-offs werd voor eigen publiek verloren van Motherwell: 1-3. Zondag volgt de return in Fir Park.

Motherwell ging na de eerste helft al met 0-2 aan de leiding. Lee Erwin en Stephen McManus zorgden voor de doelpunten. Na de hervatting liepen de bezoekers verder uit door een treffer van Lionel Ainsworth. Acht minuten voor tijd tekende Darren McGregor voor de 1-3, waardoor Rangers nog mag hopen op een wonder in de tweede wedstrijd. Door de drie goals van Motherwell staat de equipe uit Glasgow echter voor een loodzware klus.

Vanwege een faillissement werd Rangers in de zomer van 2012 teruggezet naar de vierde divisie in Schotland. Na twee promoties op rij lijkt er nu een einde te komen aan de opmars van de gevallen grootmacht.