Achahbar: "Missen Europees voetbal redelijk verwerkt"

Ger
28 mei 2015, 16:52

Anass Achahbar heeft bij Feyenoord zijn krabbel gezet onder een nieuw tweejarig contract. Beide partijen bereikten eerder deze maand al een akkoord over een langere samenwerking. De aanvaller verwacht de komende seizoenen belangrijk te kunnen zijn voor de Rotterdamse club.

"Vanaf het moment dat ik hier op jonge leeftijd in de jeugd terechtkwam, wilde ik maar één ding en dat was in dit stadion spelen. Daarom was er voor mij geen enkele twijfel of ik bij Feyenoord wilde blijven", zegt Achahbar op de clubwebsite. "Ik kende dit seizoen een moeizaam begin. Voor alle posities in de voorhoede was ik tweede of derde keus. Toch bleef ik hard werken, ervan overtuigd dat dan mijn kans zou komen. Ik heb grote wedstrijden mogen spelen, veel speelminuten gemaakt en ben belangrijk geweest voor het elftal'."

Achahbar houdt desondanks gemengde gevoelens over aan het seizoen. "Omdat het uiteindelijk net niet genoeg was, we hebben ons immers niet geplaatst voor Europees voetbal. Die klap heb ik inmiddels redelijk verwerkt, al is de vakantie die nu aanbreekt welkom om even los te komen van de laatste periode."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen