Been in gesprek met NEC: "We zullen het zien"

Ger
28 mei 2015, 16:16

Mario Been heeft wel oren naar een terugkeer bij NEC. De 51-jarige trainer is bij de promovendus in beeld van Ruud Brood, die zijn contract heeft laten ontbinden. Met Been voor de groep beleefde NEC eerder grote successen. Zo dwongen de Nijmegenaren zelfs Europees voetbal af.

Been erkent dat hij ook al gepolst is door de clubleiding van NEC. ''Daarna heb ik niets meer gehoord. Zo gaat dat hè. Ik weet niets van andere kandidaten (Ernest Faber, red.) die ook genoemd worden. Een deadline? Heb ik niet gesteld", geeft Been toe tegenover FOX Sports. "We zullen wel nog verdere gesprekken moeten voeren over een aantal zaken. Over versterkingen voor de selectie bijvoorbeeld. NEC moet natuurlijk voorkomen dat ze na de promotie er meteen weer uitvliegen."

Been heeft als voordeel dat hij in een goed blaadje staat bij Marcel Boekhoorn, de belangrijke geldschieter van NEC. "Dat is wel een pré, maar uiteindelijk moet het feit dat ik een goede coach ben de doorslag geven en niets anders. We zullen het zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen