Maaskant: "Wij schalen Roda JC hoger in dan VVV"

27 mei 2015, 13:57

De eerste horde richting handhaving in de Eredivisie is genomen door NAC Breda. VVV Venlo werd in de play-offs om promotie/degradatie over twee duels overtuigend verslagen (0-1 en 3-0). De Bredanaars reizen nu voor de tweede keer in zes dagen af naar Limburg, aangezien Roda JC de tegenstander is in de finale. Donderdag trappen de ploegen om 19.45 uur af in het Parkstad Limburg Stadion.

Bij NAC was men blij met de ruime zege op VVV, maar tegelijkertijd weet de ploeg uit Breda ook dat het er nog niet is. De spanning is nog steeds hoog. "Die druk is er heel het seizoen al. Cambuur-thuis móesten we winnen, Go Ahead Eagles-thuis móesten we winnen. De druk is dit keer daarom niet anders. Je moet altijd winnen in dit soort situaties", zegt trainer Robert Maaskant, die beschikt over een fitte selectie.

Maaskant wil Roda JC niet vergelijken met VVV. "Wij schalen Roda JC hoger in. Dit zijn andere wedstrijden dan tegen VVV", stelt de coach van NAC. Middenvelder Demy de Zeeuw is het daarmee eens. "Ik denk dat we op papier de sterkere ploeg zijn, maar dat moeten we dan op het veld ook nog laten zien. Het seizoen heeft er nu niet veel meer mee te maken, het zijn nu twee belangrijke wedstrijden die op zichzelf staan. Daarin kan van alles gebeuren. Wij moeten laten zien dat we in de Eredivisie thuishoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen