Emotionele Gall: "Hoop dat ik ergens de kans krijg"

26 mei 2015, 10:13

Tegen Roda JC Kerkrade (2-2) kwam maandag een einde aan het tijdperk-Joop Gall in Emmen. De coach moet, ondanks geweldige prestaties, vertrekken bij de ploeg uit Drenthe. Een nieuwe club heeft de voormalig verdediger nog niet gevonden, laat hij weten in een interview met RTV Drenthe

"Ik weet het niet, maar ik hoop dat ik een indruk heb achtergelaten en dat de manier waarop ik wil spelen interessant is voor andere clubs", zegt hij over zijn toekomst. "Clubs bijvoorbeeld die vollere stadions willen, want ik ben een trainer die altijd kiest voor de aanval. Voetbal is en blijft een sport voor het publiek. Ik hoop dat ik ergens een kans krijg. Mijn droom is de eredivisie, maar ik zou ook wel in Duitsland willen werken."

Ondanks zijn gedwongen en veelbesproken vertrek uit Emmen verlaat Gall de club allesbehalve rancuneus. "Of de deur naar FC Emmen na drie seizoenen definitief dicht is? Nee hoor... Of ik in de toekomst terug kan komen? Zeker wel.. en mocht het iets minder gaan en de club heeft mij nodig: Bel maar."

Gall was na de wedstrijd tegen Roda JC emotioneel. "Ik heb de spelers gezegd dat ik ontzettend trots op ze ben én dat deed ik met de nodige emoties. Of ik ook trots op mezelf ben? Pffff, dat vind ik lastig hoor. Ik hou van hard werken en ben een relatiegerichte trainer die het maximale uit de individuen wil halen en daarmee dus ook het team. Dat kost zoveel energie en kracht, zeker voor een amateurpsycholoog als ik. Het doet me goed als dat zijn vruchten afwerpt. Of Joop Gall wel eens breekt? Zeker wel... Ja, dit is zo'n moment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen