Steijn ziet niveauverschil: "Bij een halve kans is het kassa"

25 mei 2015, 22:01

Maurice Steijn vindt dat VVV Venlo de terechte verliezer is van het tweeluik met NAC Breda in de play-offs om promotie/degradatie. De Limburgers verloren vrijdag al met 0-1 in eigen stadion, in de return verliet VVV het veld met een 3-0 nederlaag.

"Ik denk dat NAC op basis van de tweede helft zeker een maatje te groot was voor ons", zegt Steijn eerlijk in gesprek met FOX Sports. "In de tweede helft heeft het er geen moment ingezeten, die was echt volledig voor NAC. We hebben dan ook terecht verloren. In de eerste helft vond ik dat het redelijk gelijk opging, en ik zie het als een compliment voor mijn ploeg dat NAC vrij angstig begon. Met de ruimte die we hebben gekregen hebben we in de eerste helft gewoon te weinig gedaan."

De coach van VVV zag een duidelijk verschil tussen eredivisionist NAC en zijn eigen team. "De goal die wij in Venlo tegen kregen, zullen wij in onze competitie niet zo snel hoeven incasseren. Dat is het verschil tussen de Eredivisie en de Jupiler league. Bij een half kansje is het op dit niveau al kassa."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen