Maaskant richt zich na zege op 'eredivisieploeg' Roda JC

25 mei 2015, 20:39

Robert Maaskant is zeer te spreken over het spel van NAC Breda in de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. NAC won, mede door twee treffer van Guyon Fernandez, met 3-0 van de ploeg uit Limburg. "Ik ben tevreden over beide helften. Wij hebben het afgemaakt zoals we het kunnen", zegt de coach tegen FOX Sports.

"We hebben het in de competitie laten zien, maar niet altijd met het gewenste resultaat. De jongens hadden vandaag een prima focus. We zijn een stap verder, maar richten ons nu volledig op Roda JC, dat is een Eredivisieploeg die PSV heeft uitgeschakeld in de beker."

De opluchting is groot bij NAC, zo geeft Demy de Zeeuw aan. "Ja, dat is een ontlading. In de eerste helft hadden we het moeilijk, maar in de tweede helft hadden we de volledige controle. We gaan twee wedstrijden alles geven om deze ploeg in de Eredivisie te houden. Naah maakte een wereldgoal. Ik heb hem al zo vaak gezegd dat hij de bal niet moet schieten, maar gewoon over de lijn moet dribbelen. Nu geldt de wet van de sterkste", besluit de spelmaker op de clubsite.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen