FC Emmen treurt: "Beste team heeft niet gewonnen"

25 mei 2015, 18:37

Door de 0-1 thuisnederlaag van vrijdag leek het bereiken van de eindstrijd in de play-offs om promotie/degradatie een bijna onmogelijke opgave voor FC Emmen. In de return bij Roda JC maakte de ploeg van Joop Gall het de thuisclub toch nog moeilijk, maar de 2-2 eindstand was net niet genoeg voor Emmen. Gall baalt en is van mening dat Emmen meer aanspraak maakte op de winst dan Roda.

"Het beste team heeft niet gewonnen", mokte hij na de uitschakeling bij FOX Sports. "Wij waren de partij die wilde winnen. Roda speelde catenaccio. Dat is hun goed recht hoor, daar niet van. Het gaat om het resultaat en hoe dat bereikt wordt, maakt niet uit. Maar het beste team heeft niet gewonnen. Integendeel zelfs."

Emmen had de zaakjes prima op orde in Kerkrade en was in de slotfase nog enkele keren dichtbij de 2-3. "Ik had het gevoel dat Roda op de knieën zou gaan. Die ploeg zat er helemaal doorheen, maar helaas is het niet gelukt", aldus Gall. De wedstrijd tegen Roda was de laatste voor de coach in dienst van Emmen, hij vertrekt na dit seizoen. De Jupiler League-club presenteerde Marcel Keizer eerder al als coach voor het komende seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen