Vreman dolblij: "We hebben geluk gehad, heel veel geluk"

25 mei 2015, 16:39

Na afloop van de eerste ronde van de play-offs om promotie/degradatie gaat het voornamelijk over de degradatie uit de Eredivisie van Go Ahead Eagles, maar bij de keurige prestatie van De Graafschap moet uiteraard ook worden stilgestaan. De Superboeren wonnen tot twee keer toe keurig met 1-0 van de ploeg uit Deventer, waardoor het in de finale met FC Volendam om een plaats in de Eredivisie strijdt.

Coach Jan Vreman is dolblij met het resultaat, maar beseft dat De Graafschap fortuinlijk was in de Adelaarshorst. "Ik ben zeer blij, zeer blij. Met het bereiken van de volgende ronde na een zwaarbevochten tweeluik met Go Ahead. Het grootste verschil tussen de twee ploegen, vandaag en in de voorgaande wedstrijd, was het afmaken van de kansen. Ik denk dat we in Doetinchem meer bovenliggend zijn geweest. Vandaag was het veel meer andersom. Zeker in de eerste helft. We waren voorbereid op een stormachtig begin van Go Ahead, met de toeschouwers er ook achter. Dat lukte hen en daarbij kwamen wij goed weg", beseft de coach van De Graafschap

"Vandaag hebben we geluk gehad, heel veel geluk", vervolgt Vreman. "De kansen werden niet afgemaakt. Dat houdt je in leven. Het resultaat is perfect, we hebben goed uit de organisatie gespeeld. In balbezit moeten we er meer uithalen. Zeker in de eindfase, als Go Ahead opgeeft", aldus de oefenmeester. "Maar goed. We hoeven het niet te veel daarover te hebben. Voor ons is het belangrijk dat we de volgende wedstrijden kunnen spelen. Daar zijn we heel blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen