Afgang voor Liverpool, Koeman moet hopen op Arsenal

Ger
24 mei 2015, 18:06

Liverpool heeft het seizoen afgesloten met een wanprestatie op het veld van Stoke City. De ploeg van manager Brendan Rodgers ging met maar liefst 6-1 onderuit. Na de eerste helft keek Liverpool zelfs tegen een 5-0 achterstand aan.

Stoke scoorde vanaf de 22ste minuut vijf keer. Mame Biram Diouf opende het schuttersbal met twee doelpunten. Jonathan Walters en Charlie Adam deden daarna ieder ook een duit in het zakje. Op slag van rust zorgde Steven Nzonzi voor de vijfde treffer van Stoke. De vertrekkende aanvoerder Steven Gerrard scoorde in de tweede helft voor Liverpool. Het slotakkoord was echter voor de thuisploeg. Peter Crouch zorgde voor de 6-1.

Tottenham Hotspur gaat Liverpool voorbij op de ranglijst dankzij een zege bij Everton: 0-1. Clubtopscorer Harry Kane zorgde voor de beslissing. Tottenham is nu zeker van deelname aan de groepsfase van de Europa League, terwijl Liverpool genoegen moet nemen met een plek in de derde voorronde.

Southampton had The Reds ook dat ticket kunnen afnemen, maar de equipe van manager Ronald Koeman verloor bij Manchester City: 2-0. Frank Lampard en Sergio Aguero scoorden. Southampton kan alsnog de Europa League in als Arsenal op 30 mei ten koste van Aston Villa de FA Cup wint.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen