Dijkhuizen staat voor vertrek: "Ik ben toe aan deze stap"

24 mei 2015, 14:39

Excelsior houdt serieus rekening met een vertrek van Marinus Dijkhuizen en de succescoach heeft bevestigd dat de kans reëel is dat hij uit Kralingen zal weggaan. Hij is in verregaande onderhandelingen met een Engelse club en reist komende week af naar Engeland om verder te praten over een mogelijke overstap.

"We hebben al meerdere gesprekken gevoerd. Het is een beslissing die je niet zomaar neemt, geeft Dijkhuizen aan in gesprek met RTV Rijnmond. Hij wil niet kwijt om welke club het gaat, maar VI claimt dat het Championship-club Brentford betreft. "Normaal ben ik altijd heel open en transparant, maar dat is het beleid van de club", zegt Dijkhuizen alleen.

Dijkhuizen benadrukt dat hij Excelsior niet zomaar zal verlaten. "Ik moet hier serieus over nadenken. Ik heb het naar mijn zin bij Excelsior en moet niet weg. Naar een andere Nederlandse club gaan zie ik niet zo snel gebeuren", aldus de coach. "Het is voor alle partijen het beste als er zo snel mogelijk duidelijkheid komt. Of ik toe zou zijn aan deze stap? Ja, anders zou ik niet gaan praten."

De keuzeheer staat sinds anderhalf jaar aan het roer bij Excelsior, waarmee hij promotie naar de Eredivisie en handhaving op het hoogste niveau van Nederland wist te bewerkstelligen en de halve finale van de KNVB Beker wist te halen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen