Tien doelpunten bij zege Real Madrid in Bernabéu

Ger
23 mei 2015, 22:36   Bijgewerkt: 24 mei 2015, 00:01

Real Madrid heeft de Spaanse competitie met een doelpuntenfestijn afgesloten. Het publiek in Estadio Santiago Bernabéu kreeg tegen Getafe CF maar liefst tien doelpunten te zien: 7-3. Met drie goals was Cristiano Ronaldo de meest trefzekere speler. Martin Ødegaard werd na de pauze de jongste debutant ooit voor Real.

Ronaldo eiste in de eerste helft met een hattrick de hoofdrol voor zich op. Ondanks de doelpunten van de Portugees zocht Real, dat vooraf al zeker was van de tweede plaats op de ranglijst, de kleedkamer niet op met een voorsprong. De bezoekers vonden namelijk ook drie keer het net. Sergio, Diego Castro en Mehdi Lacen waren trefzeker.

In het tweede bedrijf liep Real alsnog ruim weg bij de club uit het rechterrijtje. Javier Hernández, James Rodríguez, Jesé Rodriguez en Marcelo scoorden. Na bijna een uur spelen debuteerde Ødegaard voor Real. Het grote Noorse talent (16) verscheen voor Ronaldo binnen de lijnen en werd daarmee de jongste speler aller tijden van de Spaanse topclub.

Carlo Ancelotti nam vanwege een schorsing op de tribune plaats. De Italiaan heeft nu mogelijk zijn laatste wedstrijd als trainer van Real achter de rug. Ancelotti moet volgens verschillende Spaanse media boeten voor het missen van belangrijke prijzen. De naam van Rafael Benitez gaat rond als eventuele opvolger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen