PEC gaat voor stunt: "Anders kun je beter thuis blijven"

23 mei 2015, 13:52

Door de 1-2 thuisnederlaag van afgelopen donderdag heeft PEC Zwolle een slechte uitgangspositie voor de return van het tweeluik met Vitesse, maar het geloof is nog niet verdwenen in de equipe van Ron Jans. Middenvelder Mustafa Saymak heeft geloof in een stunt van zijn ploeg.

Door de verliespartij moet PEC morgen (zondag) in ieder geval twee keer scoren. "Alles is mogelijk", zegt Saymak tegen RTV Oost. "Je weet dat je twee keer moet scoren. Als je al vroeg een doelpunt maakt, dan kunnen we daar zomaar winnen."

Saymak weigert dan ook vooraf al de handdoek te gooien. "Als je nu al de wedstrijd ingaat met het idee dat we geen kans meer hebben, dan kun je beter thuis blijven en alvast de vakantie gaan boeken. Zo zit ons team niet in elkaar", is hij helder. "Ik denk dat iedereen meer dan 100 procent gaat geven. Als we alles hebben gegeven en het lukt niet omdat Vitesse te goed is, dan kunnen we zeggen: helaas. Maar het moet niet zo zijn dat we straks op vakantie zijn en denken: we hebben het laten liggen."

Het duel in Arnhem begint om 12.30 uur. De winnaar neemt het op tegen Feyenoord of sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen