Bosz: "Tegen Vitesse heeft een ploeg nooit controle"

22 mei 2015, 08:35

Vitesse heeft zichzelf donderdagavond een uitstekende uitgangspositie verschaft in de play-offs om Europees voetbal. PEC Zwolle werd buitenshuis met 1-2 aan de kant geschoven, waardoor de Arnhemmers met één been in de volgende ronde staan. Coach Peter Bosz hoorde dat trainer Ron Jans van PEC zei dat Vitesse er 'machteloos' uitzag en dat de ploeg uit Arnhem zodoende onterecht had verloren en was het niet net met de lezing van zijn collega eens.

Jans stelde dat PEC Zwolle in het IJsseldeltastadion controle had tegen Vitesse, maar daar is Bosz het niet mee eens. "Tegen Vitesse heb je als tegenstander een wedstrijd nooit onder controle. Wij hebben daar te veel kwaliteit voor", benadrukt de coach van Vitesse in gesprek met Omroep Gelderland.

"Zij loeren op fouten en speelden op de counter, maar dat had ik natuurlijk al voorspeld dat ze zo zouden spelen", vervolgt Bosz. "Dit is een prima uitgangspositie. Het gevoel voor zondag is goed, hoewel ik met deze spelers altijd wel een goed gevoel heb. Maar we zijn er nog niet en zullen alert moeten zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen