FC Utrecht
2 – 0
Vitesse
SC Heerenveen
3 – 2
AZ

Tielemans (18) opnieuw grootste talent in België

Tielemans (18) opnieuw grootste talent in België

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 mei 2015 – Youri Tielemans is opnieuw uitgeroepen tot het grootste talent in de Belgische competitie. Zijn collega's gaven de middenvelder van Anderlecht meer stemmen dan Moses Simon (AA Gent) en Obbi Oulare (Club Brugge). Tielemans mocht deze ereprijs ook vorig jaar al in ontvangst nemen.

"Ik ben heel blij om twee keer op rij deze prijs te winnen. Het is top om door je collega's gekozen te worden. Ik heb veel bijgeleerd en veel ervaring opgedaan de voorbije twee jaar", zegt Tielemans. Twee weken geleden zette hij nog zijn krabbel onder een nieuw contract bij Anderlecht. De jongeling ligt nu tot medio 2020 vast.

Club Brugge greep met Oulare naast de trofee voor Talent van het Jaar, maar twee andere individuele prijzen waren eerder al wel voor Blauw-Zwart. Michel Preud'homme werd in het zonnetje gezet als beste coach, terwijl Mathew Ryan zich Doelman van het Jaar mag noemen.

Reacties

gerelateerd