Hodgson roept spits van gedegradeerd QPR op

21 mei 2015, 14:44

Met zijn club is hij gedegradeerd uit de Premier League, maar voor Charlie Austin eindigt het seizoen toch mooi. Voor het eerst in zijn carrière is de spits van Queens Park Rangers opgeroepen voor de nationale ploeg van Engeland. De Engelsen spelen in juni tegen Ierland (oefen) en Slovenië (EK-kwalificatie).

De 25-jarige Austin was één van de lichtpuntjes bij Queens Park Rangers dit seizoen, de spits scoorde zeventien keer in de Premier League. Hij is niet de enige nieuweling in de selectie van bondscoach Roy Hodgson, ook Leicester City-spits Jamie Vardy en Burnley-doelman Tom Heaton zijn voor het eerst uitgenodigd.

Engeland ligt uitstekend op koers om zich te plaatsen voor het Europees kampioenschap van 2016 in Frankrijk. Het land staat aan kop in Groep E en heeft al zes punten meer dan Slovenië, dat tweede staat.

Selectie Engeland

Doel: Rob Green (QPR), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley),

Verdediging: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United).

Middenveld: Ross Barkley (Everton), Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), Ryan Mason (Tottenham), James Milner (Manchester City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham), Theo Walcott (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal).

Aanval: Charlie Austin (QPR), Wayne Rooney (Manchester United), Jamie Vardy (Leicester) Danny Welbeck (Arsenal)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen