Schmidt blijft tot 2019 coach van Bayer Leverkusen

21 mei 2015, 12:41

Bayer Leverkusen staat ook in de toekomst onder leiding van Roger Schmidt. De oefenmeester heeft donderdag zijn contract bij de Duitse ploeg verlengd tot de zomer van 2019. Schmidt is bezig aan zijn eerste seizoen bij Leverkusen, hij maakte afgelopen zomer de overstap van Red Bull Salzburg. De oude verbintenis liep door tot medio 2016.

"Roger Schmidt heeft gelijk in zijn eerste jaar van de samenwerking onze sportieve doelstellingen en verwachtingen meer dan waargemaakt. Het aanvallende, attractieve spel draagt zijn stempel", aldus voorzitter Michael Schade op de clubwebsite. Schmidt leidde Bayer Leverkusen naar de vierde plaats in de Bundesliga, waarmee de ploeg volgend seizoen in de voorronde van de Champions League mag spelen.

"Voor mij was snel duidelijk dat Bayer Leverkusen een club is waar ik voor een langere periode kan en wil werken", aldus Schmidt. "We staan aan het begin van een groeiproces en hebben een jonge ploeg met veel potentie. Ik kijk ernaar uit om, samen met mijn technische staf, het proces te continueren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen