RKC Waalwijk haalt talent Mulder (18) op in Dongen

21 mei 2015, 10:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

RKC Waalwijk lijkt uitstekende zaken te hebben gedaan met het oog op de toekomst. De Jupiler League-club heeft Rick Mulder vastgelegd, een 18-jarig talent dat volgens RKC ook in de belangstelling stond van andere clubs uit de Jupiler League en zelfs Eredivisie. Mulder komt over van amateurclub VV Dongen.

Mulder gaat op amateurbasis aan de slag in Waalwijk, maar RKC heeft een eenzijdige optie om hem voor vier seizoenen vast te leggen. Directeur Remco Oversier is in zijn nopjes met de versterking. "Het feit dat Rick voor ons RKC Waalwijk kiest, ondanks interesse van meerdere Jupiler League- én eredivisieclubs bevestigt ons in de overtuiging dat RKC Waalwijk een unieke werkwijze heeft en spelers met talent hiervoor kiezen."

"Daarnaast bevestigt het zijn mentaliteit: investeren in zijn ontwikkeling bij een club die bij hem past en hem beter kan maken. Knap dat een speler op deze jonge leeftijd al zo bewust in het leven staat en uniek dat een speler van deze leeftijd direct de stap maakt naar een eerste elftal. Nu is het aan Rick om zich optimaal door te ontwikkelen en in de toekomst uit te groeien tot een ware publieksspeler uit onze eigen regio. De bal ligt straks letterlijk bij hem, RKC Waalwijk geeft Rick alle tijd en heeft er alle vertrouwen in", aldus de beleidsmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen