SC Heerenveen
0 – 0
AZ

Vormer: "De grootste teleurstelling van mijn carrière"

Vormer: "De grootste teleurstelling van mijn carrière"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 mei 2015 – Het is over en sluiten voor Club Brugge, na de dure thuisnederlaag tegen AA Gent (2-3) van zondagmiddag. De Bruggenaren zijn door de verliespartij zo goed als uitgeschakeld in de Belgische titelstrijd. Gent heeft de beste papieren om kampioen te worden. Ruud Vormer is ontgoocheld. "Hier hadden we een heel jaar naartoe gewerkt. Dit is de grootste teleurstelling van mijn carrière", aldus de Nederlander.

Door drie nederlagen op rij is het 'game over' voor Club Brugge. "Dit voelt ongelofelijk slecht", bromt Vormer in Het Nieuwsblad. De Nederlander was tweemaal trefzeker in de topper tegen Gent, maar dat mocht niet baten. "Met die twee goals koop ik helemaal niks. Dit is zo jammer. Wij gingen voor de eerste prijs, niet voor de tweede of derde. Die beker was ook mooi, maar dit was het waar we een heel jaar naartoe hadden gewerkt. Het was money time, maar nu is het gewoon klaar. Het is gedaan voor de titel. Of dit de grootste ontgoocheling van mijn carrière is? Ja. We laten ons pakken, zo simpel is het."

Club-aanvoerder Timmy Simons (ex-PSV) beseft dat de titelstrijd nu gestreden lijkt te zijn. "We hadden gewoon zelf onze wedstrijden moeten winnen, maar lieten het liggen. Het wordt heel lastig dit nog recht te zetten voor de titel."

Reacties

gerelateerd