NAC na 4-5: "Met volste vertrouwen naar nacompetitie"

17 mei 2015, 17:16

NAC Breda slaagde er zondag niet in om een goed resultaat te boeken tegen FC Groningen. De 34ste en laatste competitiewedstrijd van het seizoen eindigde in 4-5, een bizarre uitslag. Omdat concurrent Go Ahead Eagles ook verloor, behoudt NAC de zestiende plaats en treft het VVV Venlo in de nacompetitie.

Verdediger Dirk Marcellis vindt dat NAC Breda hoop kan putten uit de merkwaardige nederlaag tegen bekerwinnaar FC Groningen. "De tweede helft waren we de bovenliggende partij, in ieder geval in enthousiasme en strijd. Die beleving, dat hebben we in de nacompetitie nodig. Er moet veel strijd aan te pas komen om in de play-offs te overleven, nu kunnen we ons richten op VVV. We gaan met het volste vertrouwen naar de nacompetitie", zegt hij op de website van zijn club.

"Ik vond de eerste helft van onze kant heel slecht", vult coach Robert Maaskant aan. "Groningen kon makkelijk het initiatief pakken. Het publiek bleef er achter staan en dat maakte het verschil. In de tweede helft hebben we spektakel geboden, het was zeker niet saai. De grootste winst is dat we hebben laten zien dat, als we geconcentreerd spelen, we heel goed kunnen voetballen en mooie goals kunnen maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen