Koeman heeft genoten van grote zege Southampton

16 mei 2015, 17:12

Southampton-manager Ronald Koeman was vorige week, na de nederlaag bij Leicester City, niet te spreken over de mentaliteit van zijn spelers. Dat was zaterdag wel anders, mede door een hattrick van Sadio Mané, de snelste ooit in de Premier League, werd Aston Villa met 6-1 opgerold.

Bij de pauze leidde Southampton op het eigen St. Mary's al met 5-1 over Aston Villa. "Ik geniet er echt van, we hebben geweldig gespeeld en onze instelling was fantastisch", jubelde Koeman na afloop bij de BBC. "Aston Villa speelde op buitenspel, met veel ruimte achter de defensie. Ze gaven ons veel ruimte en dat moet je dan ook afstraffen. We waren heel beweeglijk en onze passing was uitstekend."

"Als je met 5-1 voor staat, is het menselijk dat je er makkelijk over gaat denken", vervolgde Koeman. "Maar onze organisatie bleef goed staan in de tweede helft en onze 6-1 was een echt teamdoelpunt. Het was een heerlijke middag en om eerlijk te zijn had ik dit niet verwacht. Maar ik verwachtte wel een reactie na de laatste twee wedstrijden (twee nederlagen, red.) en dan is dit geweldig, ook omdat het onze laatste thuiswedstrijd was. De fans verdienen dit, gezien hun enorme steun."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen