PSV baalt van Bakkali: "Hij heeft het laten lopen"

16 mei 2015, 09:40

Hij was een sensatie in het begin van het vorige seizoen, maar raakte daarna volledig uit beeld: Zakaria Bakkali. De jonge aanvaller heeft dit seizoen amper gespeeld bij PSV en lag een aantal keer in de clinch met de clubleiding. Meermaals leek het er ook op dat hij de stap zou maken naar buitenlandse club, maar die transfers ketsten keer op keer af. Bij PSV baalt men ervan dat het toptalent in de vergetelheid is geraakt.

Het contract van Bakkali loopt komende zomer af. Hij zal dan dus transfervrij vertrekken uit Eindhoven. "Ik vind het vooral zonde voor die jongen. Normaal gesproken had Bakkali nu de opvolger moeten worden van Memphis, maar hij heeft het laten lopen", zegt technisch manager Marcel Brands van PSV in De Telegraaf.

"We hadden met Memphis eenzelfde plan achter Dries Mertens als we met Bakkali hadden. Memphis moesten we in het begin ook rustig houden, maar uiteindelijk is dat gelukt en dit is ervan gekomen. Het is heel jammer, dat dat met Bakkali niet is gelukt", besluit Brands.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen