NAC wil Eindhoven ontlopen: "Maar maakt geen reet uit"

15 mei 2015, 18:12

NAC Breda en Go Ahead Eagles strijden in het laatste eredivisieweekend om de zestiende plaats op de ranglijst. Die positie kan belangrijk zijn, omdat dan de nummer twee van de Jupiler League ontlopen wordt in de nacompetitie. Als tweede in de Jupiler League is dit seizoen FC Eindhoven geëindigd.

NAC-speler Henrico Drost zou om die reden liever zestiende worden. "Ik vind FC Eindhoven een moeilijke ploeg. Die hebben het hele jaar goed voetbal gespeeld. Maar ja, eigenlijk maakt het geen reet uit. We moeten gewoon net zo spelen als de afgelopen weken, maar dan wel de kansen maken", zegt hij bij Omroep Brabant.

Overigens speelt NAC in de laatste competitiewedstrijd, tegen FC Groningen, vermoedelijk weer met Jelle ten Rouwelaar onder de lat. Het heeft er alle schijn van dat coach Robert Maaskant vast gaat houden aan de routinier: Drost: "Ja, zoals het er nu uit ziet zal Jelle inderdaad keepen. Dan moet hij laten zien dat-ie stabiel is en dat hij ons erin kan houden. Hij weet zelf ook wel dat dit niet het beste seizoen uit zijn loopbaan is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen