Türüç uit op transfer: "Go Ahead Eagles wil meewerken"

14 mei 2015, 15:02

Degradatie afwenden wordt waarschijnlijk het laatste kunstje van Deniz Türüç bij Go Ahead Eagles. De middenvelder van de club uit Deventer wil zijn werkgever behoeden voor degradatie naar de Jupiler League en hoopt daarna over te kunnen stappen naar een nieuwe club. GAE gaat een transfer niet blokkeren, zo heeft het aan Türüç beloofd.

Vorig jaar stonden er al meerdere clubs op de stoep voor de spelmaker. "Toen kon ik al weg, maar ik ben heel bewust bij Go Ahead Eagles gebleven om me verder te ontwikkelen", zegt hij tegen Voetbal International. Onder meer sc Heerenveen lonkte destijds naar zijn diensten.

Met de club uit Deventer staat hij voor de zware opgave om lijfsbehoud te bewerkstelligen. "Nu wil ik eerst helpen Go Ahead in de Eredivisie te houden, pas daarna wil ik over andere clubs nadenken", zegt Türüç. "Na de play-offs is het wél tijd om verder te gaan. Zo staat de club er ook in. Als ze nog iets aan me willen verdienen, zullen ze me komende zomer moeten verkopen. Ze hebben gezegd mee te zullen werken."

Het contract van de 22-jarige middenvelder loopt nog tot de zomer van 2016.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen