Bondscoach Wilmots bekommert zich om Bakkali

12 mei 2015, 09:53

Zakaria Bakkali komt door contractperikelen bij PSV en blessureleed al maandenlang niet meer in actie bij PSV en dat baart Marc Wilmots zorgen. De bondscoach van België houdt de situatie van de jongeling nauwlettend in de gaten, omdat de vleugelaanvaller op een gegeven moment weer in beeld kan komen bij de Rode Duivels.

"Wij houden ons met al onze spelers bezig, niet alleen met de spelers die in de spotlights staan", gaf Wilmots aan in het RTBF-programma La Tribune. "Door wie is Bakkali geopereerd? Door dokter Declerq, de arts van de nationale ploeg. Hij werkt zijn revalidatie al drie maanden af in overleg met Dimitri Lowette, onze kinesist. We hebben hem niet laten vallen. We bekommeren ons om al onze spelers, want als ze dan terug in de selectie zitten, doen ze dat met volle overgave. Het doel is Bakkali in vorm te krijgen tegen juni", aldus de België-bondscoach.

De toekomst van Bakkali ligt niet bij PSV, weet Wilmots. "Dat er clubs in hem geïnteresseerd zijn? Dat is toch logisch: hij is viermaal van zaakwaarnemer veranderd! Laat die spelers toch hun keuzes maken en er de verantwoordelijkheid voor opnemen. Sommigen gaan dan de mist in, dat klopt. Maar dan zijn wij er om hen te helpen. Pas als je klappen krijgt, leer je iets bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen