Treffer Promes niet genoeg voor Spartak tegen Aissati

Treffer Promes niet genoeg voor Spartak tegen Aissati

11 mei 2015 – Quincy Promes heeft maandagmiddag zijn elfde competitiedoelpunt van het seizoen voor Sparta Moskou aangetekend. De Nederlandse aanvaller was trefzeker in de uitwedstrijd tegen Terek Grozny, die ondanks de inbreng van onze landgenoot pijnlijk verloren ging.

Promes was een kwartier voor tijd verantwoordelijk voor de 2-2. Omdat Terek daarna nog twee keer scoorde, ging het pittige uitduel voor Spartak met 4-2 verloren. Zuur, omdat de thuisploeg na 40 minuten spelen al met tien man kwam te staan door een rode kaart van Oleg Ivanov. Ismail Aissati kwam vlak na de rode kaart in het veld bij Terek, dat dankzij twee doelpunten van zowel Ablay Mbengue als invaller Aílton José Almeida met 4-2 won.

Spartak staat nu vijf punten achter op nummer vier Dynamo Moskou. De vierde plaats staat voor deelname aan de derde voorronde van de Europa League, de ploeg die vijfde wordt blijft met lege handen achter. Zodoende lijkt Europees voetbal een hels karwei te gaan worden voor de werkgever van Promes.

gerelateerd