Gelijkspel Liverpool goed nieuws voor Van Gaal en United

Ger
10 mei 2015, 18:56   Bijgewerkt: 10 mei 2015, 19:35

Liverpool zal het komend seizoen vrijwel zeker zonder Champions League-voetbal moeten stellen. De ploeg van manager Brendan Rodgers speelde met 1-1 gelijk bij Chelsea. Door die remise is de vierde plaats in de Premier League, goed voor deelname aan de voorronde van het Europese miljoenenbal, bijna uit het zicht verdwenen.

Liverpool moest op Stamford Bridge bovendien een achterstand wegpoetsen. Chelsea, dat zich een week eerder tot landskampioen kroonde, kwam al in de vijfde minuut op voorsprong via aanvoerder John Terry. Op slag van rust maakte Steven Gerrard, de captain die komende zomer vertrekt bij The Reds, de gelijkmaker. Na de hervatting kwam in die score geen verandering.

Liverpool heeft nu zes punten achterstand op Manchester United, de huidige nummer vier van de Premier League. De equipe van Rodgers kan hoogstens nog in punten gelijk komen met de concurrent. De manschappen van manager Louis van Gaal beschikken momenteel echter over een beduidend beter doelsaldo. Achter Liverpool strijden Tottenham Hotspur en Southampton om de laatste Europese tickets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen